Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra union ссылка тор hydra2planet com


 • 20/02/2022 в 15:04 ТС   Etuwyx (Администратор)
  63 сделок
  742 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 20/02/2022 в 16:05 Rodihuj
  RO
  10 сделок
  37 лайк
  Hydra Onion ссылка сайт Гидра 2021 Оригинал вход

  Пренасочване ссылка към Lernladen и андроид Jobpoint с цел намиране на друга работа или обучение. Натоварващи и трудни житейски ситуации могат да сполетят всеки. Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа. Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве.

  Заедно ще разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка. Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия. Всеки втори и трети четвъртък в месеца от 17:00 до 20:00 часа.

 • 21/02/2022 в 01:14 Akucik
  10 сделок
  59 лайк
  Кога, къде, как да си плащам данъците? Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш. Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Моля, преди това се обадете предваритено на номер. Наркологическая служба hydra запустила телеграм -бота и онлайн-консультацию для оказания экстренной помощи.
  Hydra Onion Основное Зркало Гидры Ссылка НА сайт Гидра
 • 21/02/2022 в 05:18 Locaxi
  LO
  17 сделок
  60 лайк
  По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител. Кога, къде, как да си плащам данъците?
 • 21/02/2022 в 19:32 Idotij
  ID
  1 сделок
  67 лайк
  При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията. Hydra и проектът Akute Traumahilfe са тук, за да ти предложат и дадат подкрепата, от която имаш нужда и искаш. Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция.
 • 22/02/2022 в 06:43 Akimyjig
  0 сделок
  62 лайк
  Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic. Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки.