Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Hydra не заходит hydrapchela com


 • 22/02/2022 в 07:40 ТС   Egahyf (Администратор)
  94 сделок
  861 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 22/02/2022 в 17:50 Fiqycoh
  FI
  11 сделок
  83 лайк
  Адрес гидра в тор - Гидра - официальная страница

  Пренасочване към Lernladen и Jobpoint с цел намиране на друга работа или обучение. Hydra предлага консултации, за да може те да преразгледат своето мислене и да променят позицията си спрямо проституцията и по този начин да могат да дадът други отговори на техните деца, майки, сестри или партнъори. В момента са възможни 10 срещи с терапевти/тки независимо от това дали имаш здравна осигуровка, или дали имаш регистрация за това, че се занимаваш с проституция. Ние те консултираме в лична и сигурна атмосфера, също когато искаш да започнеш да се занимаваш с проституция. В Hydra може да говориш спокойно за твоята ситуация.

  Заедно ще hydra разработим пътища, по които да намерим решения, както и можем да те пренасочим към адвокат/ка. Моля, преди това се обадете предваритено на номер.

  Ние ще ти помогнем да потърсиш правата. Hydra ще те консултира, също ако вече работиш в сферата на проституцията, ако започваш работа в Германия или Берлин, ако искаш да смениш работата си, както и на други подобни теми. Hydra предлага правни консултации за всички секс-служители и секс-служителки на различни теми, свързани с правата. Когато кризата не може да бъде спряна от собствената ни глава и от нас самите, тогава ние хората имаме нужда от помощ. Всяка форма на насилие и натиск може да бъде проследена.

 • 23/02/2022 в 07:03 Biruc
  16 сделок
  47 лайк
  II, здравни осигуровки, детски надбавки и други), както и правни въпроси, свързани с миграция и чужденци. По принцип този тип консултация, при която целта е ориентиране към подходящата за теб работа, се състои от една социална работничка, една секс-работничка и нашия счетоводител. Ще получиш подкрепа и при търсенето на решение и отговори на всички въпроси, които си задаваш, преди да предприемеш конкретни действия и стъпки. При нас може да получиш информация, свързана със закона за защита на проституцията. Ако търсиш алтернатива за работата ти като секс-работник/чка, искаш да се промениш в личен и професионален план, искаш да спреш с работата ти в сферата на проституцията, ние в Hydra ти предлагаме: Съставяне на индивидуален план и поясняване на следващите стъпки. Заедно с консултациите, свързани с кризи, ние предлагаме при желание и лесно пренасочване към терапия. Често близките на жените, които се занимават с проституция са много несигурни заради дейността, която те извършват. Hydra предлага анонимна и безплатна консултация, свързана с ориентирането ти към желаната от теб работа. Ние можем да те консултираме и да отговорим на въпросите ти на теми, свързани с професионална и сигурна работа. Всеки втори и трети четвъртък в месеца от 17:00 до 20:00 часа. Това може да бъде под формата на разговори, които имат за цел да облекчат и намалят тревогите или да бъде дългосрочна консултация и подкрепа.
  Gydra tor - Добро пожаловать Hydra
 • 23/02/2022 в 18:14 Ucaqaxi
  16 сделок
  28 лайк
  Ние помагаме при пренасочване към друг вид помощ и можем да ти помогнем при търсенето на терапевт/ка. Ако си решил/а да се занимаваш проституция, Hydra ще ти даде критерии за избор на конкретно работно място и също така може да ти отговори на въпроси, свързани със започването на самостоятелна дейност (ако се занимавате с проституция, извършвате самостоятелна дейност ).
 • 24/02/2022 в 05:25 Omaxefof
  OM
  4 сделок
  41 лайк
  Ние ще те информираме за твоите права, ще те пренасочим към организации, които могат да те защитят и ще те придружаваме при следващите стъпки. Hydra предлага анонимни и безплатни консултации със счетоводител за жени занимаващи се с проституция. Тук може да става въпрос за неща като например какви безопасни сексуални техники да ползваш, работни принадлежности, сигурни условия на работа, комуникация с клиенти, както и твоето психическо здраве. Дали темите са свързани с проституцията (двойнствен живот, стигма и други или просто произлизат от други теми и ситуации, Hydra ти предлага професионална помощ и подкрепа при решаването. Натоварващи и трудни житейски ситуации могат да сполетят всеки.
 • 24/02/2022 в 19:39 Ecuba
  7 сделок
  87 лайк
  Кога, къде, как да си плащам данъците? Консултациите са направени от Herr Liebig, счетоводно бюро Basic. Повече информация и контакт: Ние консултираме жени, които са преживели насилие, експлоатация, или са били жертва на трафик на хора.